Ad 1 – Jackson

100% HEAVY / 100% Free / 0% Spam

HEAVY Magazine Logo Black
Ad 2 – All Good Things
Ad 3 – Tesseract

[AUS NEWS] CHERRYROCK Announce Stage Times

Share This:

Share on facebook
Share on twitter
Share on reddit
Share on whatsapp
Share on email

The final piece has been named for the CherryRock017 line-up – Brant Bjork (Kyuss) will be playing… But, there are still rumours flying around about a few big names joining in… Midnight Oil? The Darkness?… If not, who cares? ’cause this is a ripper line-up anyways!

That news leaves the stage times as the following:

CHERRYROCK017 MELBOURNE SET TIMES

Shihad  (NZ)                                     8.20pm – 9.20pm (60 mins)

KPR (Indo):                                       7.50pm – 8.20pm (30 mins)

Bala (Spain)                                      7.05pm – 7.50pm (45 mins)

Child:                                               6.25pm – 7.05pm (40 mins)

Bottlecap (Swe)                                 5.40pm – 6.25pm (45 mins)

Amyl & The Sniffers                         5.10pm – 5.40pm (30 mins)

Brant Bjork  (USA)                           4.10pm – 5.10pm (60 mins)

Mooner (Indo)                                3.40pm – 4.10pm (30 mins)

Nashville Pussy (USA)                      2.40pm – 3.40pm (60 mins)

Zombitches                                   2.10pm – 2.40pm (30 mins)

Dwarves (USA)                                1.10pm – 2.10pm (60 mins)

Stiff Richards                                   12.40pm – 1.10pm (30 mins

Totally Unicorn (NSW)                     12.10pm – 12.40pm (30 mins)

DJ Mermaid: 9.30pm – 3 am

Sunday 7 May 2017. 12noon – 9.30pm

13 acts. 2 stages (AC/DC Lane and inside Cherry Bar).

No clashes.

Hard Tix $80 at Cherry and $86 + b/f from www.cherrybar.com.au

18+ event. Strictly limited to 700 tix.

Discover more like this on HEAVY:

Ad 1 – Jackson
AD 5 – Grog Lords Blackened

Our Picks.

AD 6 – Grog Lords

Get the HEAVY
Digi-Mags!

AD 7 – Back In Black

Get the HEAVY Digi-Mag in-boxed weekly. 100% HEAVY / 0%SPAM.